top of page

特別賛助企業

公開·10名のメンバー
Adrian Torres
Adrian Torres

Cartea Tibetana A Mortilor.pdfEste foarte simplu! Pentru că s-ar putea să îți schimbe viața, la propriu. Cartea oferă o tehnică sacră prin care-ți poți transforma viața prezentă, înțelegere asupra morții dar și asupra vieților viitoare. Cartea este o prezentare completă a înțelepciunii budismului tibetan care are darul de a atinge sufletul și de a te determina sa-ți trezești conștiința. Vei întâlni citind cartea interacțiunea dintre viață și moarte expusă într-o manieră cuprinzătoare, practică și înțeleaptă. Această carte este un manual care te învață adevărata semnificație a vieții, cum să accepți moartea ca destin natural, cum să te îngrijești de sufletul tău și al unui muribund. Să citești conștient pentru a înțelege, apoi să aplici acest izvor de înțelepciune, inevitabil te-ar conduce la reorganizarea din temelii a modului în care privești viața. Citind descoperi incredibile resurse de luciditate, de echilibru și de seninătate exact acolo unde te așteptai mai puțin: în tine!
Cartea Tibetana A Mortilor.pdf


Download Zip: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvittuv.com%2F2u7yWf&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1344SpYUTgbuuPfeq-xAJSSe spune că fiecare carte pe care o citești, apare în viața ta la momentul potrivit. În această călătorie pe care am început-o în incursiunea învățăturilor tibetane, am descoperit învățături pline de înțelepciune și de actualitate. Cartea tibetana a vietii si a mortii este un manuscris valoros, care îți dezvăluie atât cum trebuie privită și trăita viața, dar și cum trebuie privită moartea.


Vezi cartea 3 minute de poveste. Povesti cu detectivi PDF scrisa de din categoria Literatura Universala. Are 48 pagini, publicata in 2018 sub codulModus Vivendi. Antologie de autor 1999-2011Vezi cartea Modus Vivendi. Antologie de autor 1999-2011 PDF scrisa de Gelu Vlasin din categoria Poezie. Are 368 pagini, publicata in 2021 sub codul SAC978-606-797-737-0.


グループについて

グループへようこそ!他のメンバーと交流したり、最新情報をチェックしたり、動画をシェアすることもできます。

メンバー

bottom of page